(VIDEO) Pogledajte: Sergeja Trifunovića blam da kupi karte za koncert Georgieva

Izvor: Press, 07.Maj.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Pogledajte: Sergeja Trifunovića blam da kupi karte za koncert Georgieva

Glumčevo uživanje u kafiću prekinuo je telefonski poziv njegove devojke koja ga je pozvala ne bi li saznala da li je nabavio ulaznice za navedeni muzički spektakl.
Nije bilo potrebno dugo pričati, Sergeju je već bilo jasno šta ga čeka. Iako ga je bilo sramota da kupuje karte za "jedno takvo dešavanje", on nije smeo da se vrati kući bez njih.
Ma koliko da je pokušavao da bude tih i tajanstven na šalteru, ljudi u redu su ga čuli, a njegovo ponašanje samo je izazvalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << smeh.
Ovo je druga po redu reklama za koncert Vlade Georgieva sa poznatim ličnostima, u prvoj su glumili Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković kada glumica moli svog supruga da je vodi na koncert.
Pogledajte kako je ceo proces kupovine izgledao:

Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.