Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jul.2019, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović: Vlast ni posle 18 meseci nije ispunila obećanje i rasvetlila ubistvo Ivanovića

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović podsetio je danas da vlast u Srbiji ni posle 18 meseci nije otkrila izvršioce i nalogodavce ubistva lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića.

"Vučić je prošle godine obećao da će sve informacije o ubistvu Olivera Ivanovića objaviti u roku od dve nedelje. Po običaju, Vučić je lagao. Dobili smo samo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << uveravanja da Milan Radoičić, čovek koji je strah i trepet u Kosovskoj Mitrovici i koji se nalazi na međunarodnoj poternici, 'nije cvećka', ali da nije ubio Olivera Ivanovića", rekao je Trifunović u pisanoj izjavi.

On je upitao zašto onda Radoičić beži od optužbi ako zna da je nevin i dodao da Oliver Ivanović nije bežao, iako je, kako je Trifunović rekao, mogao.

"Tako rade osobe sa integritetom. To je razlika između čoveka i bednika. Očigledno da neko nije mogao da podnese tu razliku", izjavio je Trifunović.

Ivanović je ubijen 16. januara 2018. godine u Kosovskoj Mitrovici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Trifunović: Vlast ni posle 18 meseci nije rasvetlila ubistvo Ivanovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Jul.2019

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović podsetio je da vlast u Srbiji, ni posle 18 meseci, nije otkrila izvršioce i nalogodavce ubistva lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića. "Vučić (Aleksandar, predsednik Srbije) je prošle godine obećao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.