Trifunović: Smrdljivi Gajić; Gajić: Pravi si dripac FOTO

Izvor: B92, 21.Maj.2020, 21:46

Trifunović: Smrdljivi Gajić; Gajić: Pravi si dripac FOTO

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović nastavio je prepirku sa advokatom i predsednikom Pravnog saveta Narodne stranke Vladimirom Gajićem.

Prepirka je nastala na Tviteru, jer je Gajić ostavio komentar na objavu Trifunovića u kom je napisao da je na štand na kom PSG skuplja potpise došao "čovek iz Kurira" i dao potpis.

U prepirci su pale mnoge teške reči i uvrede.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JEDAN JE "SMRDLJIVI", DRUGI JE "DRIPAC", A ONDA JE "PAO" I VINJAK Sergej Trifunović u novom okršaju sa saradnikom Vuka Jeremića koji ga je na kraju BLOKIRAO

Izvor: Blic, 21.Maj.2020

Ponovo uvrede, ponovo prozivke, ponovo psovke, i ponovo dva "glavna lika", prvi čovek PSG Sergej Trifunović i blizak saradnik Vuka Jeremića i predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vladimir Gajić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.