Trifunović: Protesti se vraćaju u ruke gradjana

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jan.2020, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović: Protesti se vraćaju u ruke gradjana

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ocenio je da opozicija treba da organizuje proteste ali i dodao da ti skupovi nisu "ničija prćija, već protesti građana".

On je za izdanje Danasa od četvrtka naveo da bi opozicija trebalo da ima svoj udeo u odgovornosti organizovanja protesta i da "ne bi trebalo kao dosad, da se skriva u četvrtom planu, kao da nema veze sa njima".

"Opozicija će u jednom trenutku morati ionako da preuzme odgovornost kada dođu izbori za koje se borimo. Dotad, kao i dosad, to moraju biti protesti građana Srbije koji jasno i glasno izražavaju šta misle o diktaturi u kojoj žive", naveo je lider PSG.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Trifunović: Protesti se vraćaju u ruke građana

Izvor: Danas, 30.Jan.2020, 09:54

To ne treba da budu "nečiji" protesti i nisu ničija "prćija", do protesti građana, ali, opozicija, svakako, treba da ih organizuje, i ne bi trebalo, kao dosad, da se skriva u četvrtom planu, kao da nema veze sa njima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.