Svi detalji TUČE Sergeja Trifunovića i Nenada Jezdića: Otkriven razlog svađe dvojice glumaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 14:22

Svi detalji TUČE Sergeja Trifunovića i Nenada Jezdića: Otkriven razlog svađe dvojice glumaca

Dva najpoznatija glumca svoje generacije nisu imali karte i onda je nastao haos.

Glumci Sergej Trifunović i Nenad Jezdić smatraju se jednim od najvećih glumaca svoje generacije. Ono što je zanimljivo da je starosna razlika između njih dvojice tri meseca.

Jezdić i Trifunović su studirali zajedno na Fakultetu dramske umetnosti u Beogradu, ali je glumac poznat po svojoj ulozi Crne Gruje bio generaciju iza.

Njima nije bilo lako tokom studentskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana pošto su studirali u vreme sankcija devedesetih. U prilog tome govori i priča koju je Sergej Trifunović svojevremeno ispričao, a koja se i danas prepričava.

- Imali smo situaciju Nenad Jezdić i ja. On je iz Valjeva, ja iz Užica, on je godinu dana iza mene na Akademiji. Idemo kući, zadnji voz, nemamo para. Mi samo znamo da moramo kući. Gladni smo, to je 1992. godina. Ulazimo u voz i molimo Boga da prođe kondukter. Pun je voz seljaka, vuku robu. Ali ulazi kondukter, kaže: "Karte!" Jezdić i ja nemamo nikakav dogovor i sve je čista improvizacija. Kažem Jezdiću: "Daj karte čoveku!" On: "Kod tebe su", ja: "Je l' me za******?" "Kod tebe su." "Nisu, dao sam ti karte pred ulazak u voz." Ustasmo, kreće tuča: "Dao sam ti svoje pare, p...a ti materina!" Ljudi skočiše da nas razdvajaju: "Momci, nemojte!" I ode kondukter - rekao je Sergej Trifunović, pa dodao:

- Zapalimo pljuge on i ja i ćutimo. Seljaci stoje i ćute. Kad uđeš u voz, izbegavaš da kažeš šta studiraš stvarno. Odgovoriš da studiraš pravo ili ekonomiju i niko te dalje ništa ne pita. Ako kažeš da studiraš glumu, naj... si. Tako smo i Jezda i ja rekli da studiramo pravo. A ovi seljaci na to: "A jeste glumci, mamu vam vašu".

 Srbija Danas/Nedeljnik/Preneo T.M.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.