Smene u PSG; Trifunović: Neki su loše radili, neki su hteli da prime mito

Izvor: B92, 10.Okt.2019, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smene u PSG; Trifunović: Neki su loše radili, neki su hteli da prime mito

Predsednik PSG Sergej Trifunović objavio je da su smenjeni pojedini članovi tog pokreta. Razlozi: loš rad i dogovaranje da prime mito.

Koji članovi nisu više na funkciji u Pokretu slobodnih građana (PSG) Trifunović nije naveo.

"Smenjeni su neki ljudi u PSG. Neki loše radili pos'o, neki 'teli da uzmu 'bribe' od pola miliona koji sam ja odbio, pa našli svoje kanale, obećavši im, je*** li ga šta bez mene", napisao je Trifunović na svom Tviteru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Saopštenjem se oglasio i Pokret navodeći da je na sednici Predsedništva Pokreta slobodnih građana smenjen poverenik za Beograd Aleksandar Pavlović, iz razloga koji su organizacione prirode i u cilju povećanja efikasnosti u radu beogradskih povereništava kojima će količina aktivnosti u narednom periodu rasti, zajedno sa rastom aktivnosti na nivou Pokreta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.