Sergeju pozlilo na sceni?

Izvor: Mondo, 21.Okt.2018, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergeju pozlilo na sceni?

Novosadski mediji prenose da je glumac odvezen kolima Hitne pomoći pošto mu je pozlilo na predstavi.

Portal "Moj Novi Sad" prenosi da je Sergej Trifunović odvezen sanitetom iz Pozorišta mladih u Novom Sadu, pošto mu je pozlilo tokom izvođenja predstave "Voz".

Sergej i Voja Brajović izašli su na scenu, ali su je ubrzo obojica napustili jedan za drugim. Publika je ostala zbunjena, a Trifunović >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se ubrzo vratio na scenu i zamolio za razumevanje, rekavši da je hteo da odigra komad, ali da se zaista ne oseća dobro.

Portal prenosi da je uskoro stiglo vozilo Hitne pomoći koje je odvezlo glumca.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergeju Trifunoviću pozlilo na sceni Pozorišta mladih?!

Izvor: Luftika.rs, 22.Okt.2018, 00:23

Sergeju Trifunoviću pozlilo je tokom izvođenja predstave „Voz“. On je odvezen sanitetom iz Pozorišta mladih u Novom Sadu.. Sergej i Voja Brajović izašli su na scenu, ali su je ubrzo obojica napustili jedan za drugim. Publika je ostala zbunjena, a Trifunović se ubrzo vratio na scenu i zamolio...

Nastavak na Luftika.rs...

SERGEJ TRIFUNOVIĆ POSLE OTKAZANE PREDSTAVE: Novosađani, vidimo se za par dana

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2018

Kako je „Novostima“ potvrdio organizator gostovanja ove predstave Aleksandar Petrović, Trifunović mu je još u nedelju naveče javio da se dobro oseća GLUMAC Sergej Trifunović kome je u nedelju naveče pozlilo na sceni Pozorišta mladih u Novom Sadu na početku gostujuće...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.