Sergej Trifunović tri nedelje pre sednice Etičkog odbora znao odluku o doktoratu Siniše Malog

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović tri nedelje pre sednice Etičkog odbora znao odluku o doktoratu Siniše Malog

Da je Trifunović bio siguran u odluku etičke komisije pokazuje i njegovo dobacivanje za vreme obraćanja Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde, koji je takođe bio gost u studiju N1 tv Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović gostovao je u emisiji „360 stepeni“ na televiziji N1 tri nedelje pre poslednje sednice Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu i već tada pred kamerama pokazao da je unapred znao odluku Odbora koji je odlučivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << o doktoratu ministra finansija Siniše Malog. Lider PSG otkrio je tada da je razgovarao sa rektorkom Univerziteta Ivankom Popović. - Sigurno će biti poništen. Ja sam razgovarao sa rektorkom Ivankom Popović, rekao sam joj "mi smo tu za sve što vam treba, da znate, pošto će biti pritisaka”, a ona mi je rekla divnu rečenicu: "Mi jako volimo naš Univerzitet" - rekao je Trifunović u emisiji. Da je Trifunović bio siguran u odluku etičke komisije pokazuje i njegovo dobacivanje za vreme obraćanja Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde, koji je takođe bio gost u studiju. Naime, Đilas je rekao da doktorat mora biti osporen, što je Trifunović prokomentarisao rečima: „Tako je“, „Sto posto“. Podsetimo, Siniša Mali je povodom odluke Odbora o doktoratu rekao da je ona politički motivisana. - Nemam šta da dodam, sami ste rekli, zato sam to i nazvao politička komisija. Oni su to unapred znali, to je njihova politika i neka im je, meni ostaje samo da se borim. Građani Srbije, ljudi, narod, su najbolje sudije, a ne političke komisije. Oni će dati na kraju svoj sud o radu svakoga od nas - rekao je Mali.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PUPS pozvao rekotrku da podnese ostavku zbog slučaja plagijata Malog

Izvor: Beta, 25.Nov.2019, 16:41

U raspravi o amandmanima na Predlog Budžeta za 2020. godinu poslanici vladajuće koalicije usaglasili su se da je odluka Odbora za profesionalnu etiku Beogradskog univerziteta o plagiranom doktoratu ministra finansija politička i doneta u cilju urušavanja kredibiliteta ministra Siniše Malog.Poslanik...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.