Izvor: JUGpress.com, 27.Maj.2020, 17:18

Sergej Trifunović pružio podršku Leskovčanima

LESKOVAC

Pokret slobodnih gradjana (PSG) u Leskovcu je započeo skupljanje potpisa podrške za odborničku listu za predstojeće lokalne izbore a u tome im je danas podršku pružio lider PSG-a Sergej Trifunović.

Šetajući gradom sa odborničkim i poslaničkim kandidatima Trifunović je razgovarao sa Leskovčanima o situaciji u gradu.

„Ljudi nas pozdravljaju, pitaju nas >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kako smo. Ništa konkretno, jer sve im je jasno. Pozdravljaju se, potpisuju i pružaju podršku, “ rekao jke Trifunović.

On smatra da izborni uslovi ne postoje, ali da je izlazak na njih potreba jedne normalne države. Nakon obilaska grada posetio je, zajedno s apredstavnicima odbora u leskovcu, Manojlovce gde Pokret slobodnih građana ima svog poslaničkog i odborničkog kandidata.

Sa meštanima su razgovarali o problemima ovog mesta.

Potpise podrške za Pokret slobodnih građana u Leskovcu građani mogu dati u prostorijama PSG-a, koje se nalaze do PWW-a, sa zadnja strana Elu centra, svakog dana od 10 do 17 časova.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Trifunović: Ne zanima me previše reagovanje u opoziciji na odluku PSG da izađe na izbore

Izvor: Danas, 28.Maj.2020, 08:10

Lider Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da se ta organizacija trudi da gaji lepe odnose sa ostatkom opozicije, ali da ga "ne zanima previše" kako su drugi reagovali na odluku koja je doneta u pokretu na čijem je čelu, o izlasku na izbore.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.