Sergej Trifunović peva pesme sastava “Joy Division”

Izvor: Blic, 11.Nov.2010, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović peva pesme sastava “Joy Division”

Brojni domaći rok muzičari i glumci okupljeni oko benda “Moy Division” izvešće obrade pesama kultnog britanskog post pank sastava “Joy Division” na koncertu 19. novembra u klubu “Gan” u Beogradu.

Ovaj nastup trebalo bi da podseti na najbitnije momente čuvenog benda, a beogradsku verziju čine Miki Ristić basista sastava "Darkwood dub”, bubnjar Dejan Utvar, Vladimir Kolarić iz "Velikog prezira” te gitaristi iz benda "Autopark” Nikola Berček >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Dušan Ristić.

Kada je reč o gostujućim pevačima spisak je poduži, a na njemu se nalaze poznata imena kao što su glumci Sergej Trifunović i Miloš Vlalukin, muzičari Srđan Gojković-Gile iz "Električnog orgazma”, Dejan Vučetić-Vuča pevač benda "Darkwood dub”, Boris Mladenović iz "Jarbola”, Boris Vlastelica iz "Repetitora”, Bojan Slačala "Štutgart onlajn” i mnogi drugi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.