Sergej Trifunović otvara televiziju Kanal 3

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović otvara televiziju "Kanal 3"

BEOGRAD - Na području grada Beograda u narednoj godini građani će moći da gledaju programe još jedne televizije - "Kanal 3", koja je dobila dozvolu Republičke radiodifuzne agencije za emitovanje programa. Ta televizija je, kako je objavljeno na sajtu RRA, dobila dozvolu za emitovanje celokupnog programa za region grada Beograda - od 22. novembra 2013. do 22. novembra 2021.godine. Kao vlasnik te televizije je naveden Milić Ivković, dok je kao odgovorno lice za zastupanje i glavni i odgovorni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << urednik upisan Branislav Antović. Ta televizijska stanica je najavila da će o konceptu, programskim idejama i ciljevima biti reči u petak, 27.decembra, na konferenciji za novinare. O tome će govoriti "osnivači i začetnici" ove televizije Igor Miklja, Sergej Trifunović i Boško Jakšić, dodaje se u najavi "Kanala 3". Navodi se i da će emitovanje signala početi tokom novogodišnjih praznika, a kompletna programska šema u februaru 2014. godine.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Umesto nekadašnjeg 3K: Miklja, Sergej i Boško pokreću “Kanal 3″!

Izvor: Svet, 26.Dec.2013, 02:30

Na području grada Beograda u narednoj godini građani će moći da gledaju programe još jedne televizije – “Kanal 3″, koja je dobila dozvolu Republičke radiodifuzne agencije za emitovanje programa. Ta televizija je, kako je objavljeno na sajtu RRA, dobila dozvolu za emitovanje celokupnog programa...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.