Sergej Trifunović: Ovde žive najlepše žene na svetu

Izvor: Poznati.info, 17.Avg.2011, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović: Ovde žive najlepše žene na svetu

Nakon brojnih filmskih uspeha, glumac Sergej Trifunović ulogom u predstavi 'Hekuba' vratio se pozorištu, a ispričao je i zašto žene ne mogu da mu odole. Kad je o ljubavi reč glumac Sergej Trifunović je prilično tajanstven, ali na listi njegovih bivših devojaka isključivo se nalaze lepotice.
Među devojkama s kojima se zabavljao nalazi se hrvatska manekenka Kristina Sajko, s kojom je delio najlepše trenutke u Los Anđelesu, a neki su ga povezivali i sa pevačicom Natašom Bekvalac, s kojom je prekid burne veze dobio čak i televizijski epilog, kada su se našli u emisiji u kojoj je on bio voditelj, a ona gošća. “Na ovom području verovatno žive najlepše žene na svetu! Beograđanke spadaju u neverovatne i posebne, Zagrepčanke imaju jedinstven šmek, a Splićanke s nogama do neba oduzimaju mi dah”, kazao je glumac za hrvatski magazin 'Story'.
Trifunović je odgovarajući na pitanje jesu li lepše Srpkinje ili Hrvatice dodao da je razlog fatalne privlačnost između Hrvatica i Srba to što je 'tuđe uvek slađe'. “Egzotičnije, valjda. Ali očigledno smo toliko slični, a opet toliko različiti da jedni drugima savršeno odgovaramo. Razlikujemo se tek po geodetskim sastavima', kazao je Trifunović i to na osnovu vlastitog iskustva.
Izvor: tportal
Slične, interesantne teme: Sergej Trifunović proveo noć u pritvoru Sergej Trifunović se vratio staroj ljubavi Sergej Trifunović opet dobio batine u Novom Sadu!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.