Sergej Trifunović: Otkazivanje predstave jeftin pokušaj sakupljanja političkih poena

Izvor: Beta, 22.Nov.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović: Otkazivanje predstave jeftin pokušaj sakupljanja političkih poena

Glumac Sergej Trifunović izjavio je da je odluka organizatora Festivala prvoizvedenih predstava u Aleksincu da u poslednjem trenutku povuku predstavu "Utopljene duše" u kojoj on igra, samo jeftin pokušaj sakupljanja političkih poena koji se vidja svakodnevno."Repertoar aleksinačkog festivala je zaključen još u avgustu. Interesantno je kako se niko od avgusta nije setio da je to sukb interesa. Pritom, ti ljudi očigledno ni ne znaju šta znači pojam sukoba interesa. Ni moj otac ni ja ne dobijamo nikakve pare. Frapantno je što se to dogadja dva dana pre početka festivala", naglasio je Trifunović za "Danas" i ocenio da je smešno obrazloženje da bi to bio "eventualni" sukob interesa, a da su još neverovatniji navodi u kojima se kaže da bi to bio "umetnički" sukob interesa.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Sergej Trifunović: Pion iz SNS izbacio moju predstavu dva dana pre početka festivala

Izvor: Blic, 22.Nov.2018

Izbacivanje predstave u kojoj ja glumim sa Festivala u Aleksincu je politička odluka predsednika opštine, SNS čoveka koji na taj način želi da se zaštiti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.