Sergej: Nisam se pomirio s Kristinom

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2010, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej: Nisam se pomirio s Kristinom

Glumac Sergej Trifunović demantovao je pisanje medija da je obnovio vezu sa hrvatskom manekenkom Kristinom Sajko sa kojom se zabavljao pre četiri godine. Sergej kaže da je Kristina njegova prošlost, a da je fotografija, na osnovu koje se priča raširila, stara nekoliko godina.

"Sa Kristinom nisam u kontaktu pune tri godine! Bili smo u vezi 2006. i tada je snimljena fotografija koja je osvanula u medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kao dokaz naše obnovljene veze. Reč je o prilično neukusnoj izmišljotini", izjavio je Trifunović za hrvatsku "Gloriju“ i opovrgnuo tvrdnju da se pomirio sa zagrebačkom manekenkom.

Glumac i manekenka već duže vreme žive na dva kontinenta, naime Sergej se pre godinu dana vratio u Srbiju, dok Kristina svo to vreme živi u Los Anđelesu gde je učestvovala i pobedila u američkom TV šou programu "Prodžekt ranavej“ koji je vodila Hajdi Klum.

Za to vreme Trifunović je snimio film "Neke druge priče“, koji je ove godine prikazan na Filmskom festivalu u Puli, a potom se odmarao na hrvatskim obalama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.