Segej pravi Jugosloven: Radi u Beogradu, hvali Zagreb, a nosi majicu bosanskog generala

Izvor: Blic, 05.Maj.2014, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Segej pravi Jugosloven: Radi u Beogradu, hvali Zagreb, a nosi majicu bosanskog generala

Glumac Sergej Trifunović pokazao je da je nekadašnja Jugoslavija njemu još uvek u srcu, pa ljubav prema bivšim republikama pokazije na poseban način.

Pre gotovo tri godine, glumac je bio meta skandala nakon što je na žurki nakon premijere "Montevidea" nosio majicu sa likom penzionisanog generala bivše Armije BIH Jove Divjaka. Sergej se tada pravdao kako nije znao ko je lik sa majice.

Nedavno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sergej je zapevao zagrebačkoj publici sa svojim muzičkim sastavom "Užička republika". Tom prilikom je uporedio Zagreb i Beograd:

- Zagreb je nekako skockan, za razliku od Beograda, koji je jedna raštrkana džungla... Zagreb mi je fin, nekao tako postavljen lepo, možda čak previše dosadan nedeljom, ali ajde Bože moj, dobro je za odmaranje mozga, to je definitivno - rekao je Trifunović za RTL.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sergej pravi Jugosloven: Radi u Beogradu, hvali Zagreb, a nosi majicu bosanskog generala

Izvor: Blic, 05.Maj.2014

Glumac Sergej Trifunović pokazao je da je nekadašnja Jugoslavija njemu još uvek u srcu, pa ljubav prema bivšim republikama pokazije na poseban način...Pre gotovo tri godine, glumac je bio meta skandala nakon što je na žurki nakon premijere "Montevidea" nosio majicu sa likom penzionisanog generala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.