Saslušan čovek koji je izujedao Sergeja Trifunovića

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušan čovek koji je izujedao Sergeja Trifunovića

U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Goran Ilić (41) koji se krivičnom prijavom tereti da je u noći između 26. i 27. marta napao glumca Sergeja Trifunovića ispred jednog kioska brze hrane na Vračaru.

Portparolka tužilaštva Leposava Vujanović rekla je Tanjugu da je Ilić saslušan danas, a da je saslušanje Trifunovića povodom tog incidenta zakazano za 11. april.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Tuzilaštvo će u toku ovog postupka utvrđivati na čijoj je strani odgovornost za taj incident i da li je ona obostrana, kao i da li je reč o krivičnom delu lake telesne povrede, nasilničko ponašanje ili pak o nekom prekršaju nakon čega bi predmet bio ustupljen Prekršajnom sudu.

U okviru dokaznog postupka tužilaštvo treba da pregleda snimak incidenta zabeležen sigurnosnom kamerom, kao i da sasluša Ilića, Trifunovića i Ilićevu suprugu koja je u trenutku incidenta bila sa njim u društvu, a p opotrebi i druge svedoke. Prilikom incidenta, Trifunović je zadobio lake telesne povrede i zbrinut je u Urgentnom centru nakon čega je pušten kući.

Mediji su tada preneli da su se Ilić i Trifunović posvađali ispred kioska brze hrane nakon čega ga je Ilić izujedao po šakama.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.