Izvor: Blic, 20.Apr.2024, 14:53

"SVI KOJI SU ZA RAZLIKU OD NAS DVOJICE NOĆAS DUVALI, ŠMRKALI I GUTALI" Čeda Jovanović o hapšenju Sergeja Trifunovića: I da do kraja sveta "pi*a po mom grobu", želim ga slobodnog

Glumac Sergej Trifunović je priveden u četvrtak uveče nakon što su kod njega policajci pronašli nekoliko grama nedozvoljene supstance, a danas je pušten na slobodu. O njegovom privođenju ranije danas se oglasio i političar Čedomir Jovanović.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oglasila se verenica Sergeja Trifunovića nakon što je pušten na slobodu: Uhapšen zbog kupovine DROGE, a evo šta je sad poručila Isidora

Izvor: Blic, 20.Apr.2024

Sergej Trifunović, priveden je u četvrtak uveče nakon što su kod njega policajci pronašli nekoliko grama nedozvoljene supstance, a danas je pušten na slobodu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.