Reči napadača Sergeja na saslušanju: Trifunović mi je psovao majku

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 18:53

Reči napadača Sergeja na saslušanju: "Trifunović mi je psovao majku"

Napadač i još jedna osoba koja je bila s njim odmah su uhapšeni.

Napadač na Sergeja Trifunovića, Željko A, kako se nezvanično saznaje, izjavio je na saslušanju u policiji da je napao lidera Pokreta slobodnih građana zato što mu je on opsovao majku.

Ubrzo nakon napada na lidera PSG, Al Džazira je objavila i njegovu izjavu, a na video-snimku se čuje kako Trifunović izjavljuje da mu je on "samo rekao da pozdravi gospođa mamu".

Drugi napadač, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je nakon toga upao u verbalni okršaj sa liderom Pokreta Slobodnih građana, Milorad Đ. istakao je na saslušanju da mu je Sergej šutirao bicikl, te je zbog toga ušao u verbalni konflikt sa njim.

Podsećanja radi, Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović pretučen je danas u centru Beograda.

Ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj tokom skupljanja potpisa za predstojeće izbore njega je napao jedan od zagovornika bojkota izbora.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stefanović: Napadač na Trifunovića poznat policiji, napao i Vučića VIDEO

Izvor: B92, 01.Jun.2020, 08:32

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je muškarac koji je napao lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića poznat policiji..."Isti čovek koji je psovao majku predsedniku Vučiću, potegao šrafciger na Simu Spasića, isti čovek je sad prišao i Sergeju Trifunoviću....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.