Oglasio se Sergej: Živ sam, zdrav i nenormalan!

Izvor: Mondo, 22.Okt.2018, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Sergej: Živ sam, zdrav i nenormalan!

Sergej Trifunović oglasio se na Twitter nalogu nakon što mu je pozlilo na sceni, i poručio svima da je dobro.

Glumac Sergej Trifunović završio je u bolnici u nedelju uveče, pošto mu je pozlilo u novosadskom Pozorištu mladih gde je igrao predstavu "Voz".

Sergej: Izvinite, ne mogu

Trifunović >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je smogao snage da se izvini publici, a zatim je sanitetom prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.

On se oglasio na svom Twitter nalogu u ponedeljak i objavio da se oseća dobro, kao i da se uskoro vraća u novosadsko pozorište da odigra predstavu koju je morao da otkaže.

Ljudi, sve je u redu. Samo mali zamor materijala: em vučem neku virozu danima, em ne stajem. Živ, zdrav, nenormalan. Publici u Novom Sadu se izvinjavam, eto nas za tri dana 25-og, da uživamo kako treba.

— Serge Truffaut (@WhistlerDick) October 22, 2018

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"ŽIV SAM, ZDRAV, NORMALAN" Sergej se prvi put oglasio nakon što mu je POZLILO NA SCENI i otkrio zašto je bio u bolnici

Izvor: Blic, 22.Okt.2018

"Ljudi sve je u redu", napisao je Sergej Trifunović na svom Tviter nalogu, kome je sinić pozlilo na sceni u novosadskom pozorištu, odakle je kolima hitne pomoći prevezen u KC "Vojvodina".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.