Napadač na Sergeja Trifunovića sve priznao

Izvor: Blic, 20.Apr.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač na Sergeja Trifunovića sve priznao

Goran Ilić (41), Vračarac koji je napao glumca Sergeja Trifunovića krajem februara u Njegoševoj ulici, priznao je danas krivicu i potpisao sporazum sa Tužilaštvom, kojim mu je određeno osam meseci zatvora, dve godine uslovno, potvrđeno je "Blicu" u Prvom osnovnom tužilaštvu.

Ilić je na saslušanju u Tužilaštvu ranije ovog meseca rekao da ga je Trifunović napao, te da su povrede nastale u rvanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje je usledilo nakon verbalnog sukoba.

Ipak, nakon što mu je u tužilaštvu predočen snimak sa video nadzora objekta u kom je došlo do tuče, Ilić je priznao delo i nagodio se sa tužilaštvom.

Sporazumom koji je potpisao predviđa se da Ilić bude osuđen na osam meseci zatvora uslovno, sa rokom provere od dve godine.

Ovaj bizarni sukob dogodio se u noći između 26. i 27. februara ispred kioska brze hrane u Njegoševoj ulici, u centru Beograda, kada je Ilić napao i ugrizao za prst Sergeja Trifunovića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ilić priznao da je napao glumca i sklopio nagodbu

Izvor: B92, 20.Apr.2016

Beograd -- Goran Ilić je priznao da je u noći između 26. i 27. februara ispred kioska brze hrane u Beogradu napao i ugrizao za prst glumca Sergeja Trifunovića...Ilić je sklopio nagodbu s Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu za uslovnu kaznu od osam meseci zatvora...Prema sporazumu o priznanju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.