NOVI DETALJI HAPŠENJA GLUMCA SERGEJA TRIFUNOVIĆA, podvrgnut testiranju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 16:29

NOVI DETALJI HAPŠENJA GLUMCA SERGEJA TRIFUNOVIĆA, podvrgnut testiranju!

Kako mediji saznaju, ovo mu je pronađeno u krvi!

Glumac Sergej Trifunović učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u Beogradu kada je njegov motor naleteo automobil kojim je upravljala devojka (23) sa probnom vozačkom dozvolom.

Kako se saznaje, tokom uviđaja utvrđeno je da je Trifunović vozio pod dejstvom opojnih sredstava, kao i da navodno nije imao dozvolu za upravljanje motorom. Saobraćajna nesreća dogodila se 28. maja na uglu ulica Mekenzijeve i Ivana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đaje na Vračaru.

- Trifunović je motor slabe snage. Na njega je prilkom ulaska u raskrsnicu naleteo auto koji nije poštovao prvenstvo prava prolaza, već je nastavio kretanje i udario u motocikl. Prilikom udesa, Trifunović koji je nosio kacigu, pao je sa motora. Vozač automobila (23) je imao probnu vozačku dozvolu. Oboje su podvrgnuti alko-testu koji nije pokazao prisustvo alkohola u krvi. Međutim, testiranjem na psihoaktivne supstance kod Trifunovića je utvrđeno prisustvo kokaina i kanabisa - kaže izvor za medije i dodaje da Trifunović nije negirao da je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

On je,navodno, zadržan u policijskoj stanici do 12 časova zbog prisustva psihoaktivnih supstanci u organizmu.

- Protiv oba vozača biće podneti zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka - kaže izvor za gore navedeni medij.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.