LSV: Sergej Trifunović u maniru neofašističkih jurišnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Sergej Trifunović u maniru neofašističkih jurišnika

Liga socijaldemokrata Vojvodine ocenjuje da je jučerašnji govor predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića na protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu "ispod svake granice pristojnosti i istine", jer je izneo salve mržnje prema Vojvodini u "maniru neofašističkih jurišnika".

"I kao što je u Kragujevcu pozivao na kačenje slika Dimitrija Ljotića, u gradu u kome su ljotićevci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << učestvovali sa okupatorima u pogubljenjima đaka 1941. godine, tako se Trifunović juče u našem glavnom gradu odlučio na salve mržnje prema Vojvodini, u najboljem maniru neofašističkih jurišnika", navodi LSV u saopštenju.

Ta stranka takođe poziva organizatore protesta da se ograde od reči Sergeja Trifunovića.

"Mržnja prema Vojvodini i prostačko vređanje političkih neistomišljenika ne smeju biti poruka upućena sa građanskih protesta", ukazuje LSV.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

LSV: Trifunović u maniru neofašističkih jurišnika

Izvor: B92, 02.Mar.2019

Novi Sad -- LSV ocenjuje da je govor predsednika PSG Sergeja Trifunovića na protestu „Jedan od pet miliona“ u Novom Sadu "ispod svake granice pristojnosti i istine"...Kako se navodi, Trifunović je izneo salve mržnje prema Vojvodini u "maniru neofašističkih jurišnika"..."I kao što je u Kragujevcu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.