Izvor: Blic, 08.Jun.2020, 13:56

FAKTOR SERGEJ Da li se iza Vučićeve brige za Trifunovića zapravo krije borba za JOŠ JEDAN ŠIR SATIRANJA DRŽAVE

Eto šta se dešava kad Sergej Trifunović reši da izađe na izbore. Politički zemljotres – nikako, promena percepcije opozicije u očima birača – ne bar još izvesno vreme, početak političkog kraja za režim – nema ni govora. Otkako je, onomad, lider Pokreta slobodnih građana, razapeo šator u Knez Mihailovoj skupljajući potpise za predstojeće izbore i ciknuo da se fizički napad na njega desio jer „mu metu na čelu crtaju simpatizeri opozicije koja je proglasila bojkot izbora“, zapravo je postalo bolno očigledno koliko je Aleksandru Vučiću u parlamentu bio potreban neko ko je zaista protivnik vlasti.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SERGEJ RASKRINKAO SAVEZ ZA SRBIJU: Đilas i Obradović su mi rekli da je bojkot mrtav! Nudili su mi koaliciju!

Izvor: Kurir, 08.Jun.2020

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović otkrio je da su mu lideri SZS Dragan Đilas i Boško Obradović nudili koaliciju, te da su i sami svesni činjenice da je bojkot mrtav!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.