Ekipa filma Daj gol pomaže Mili Radunović!

Izvor: Prva.rs, 25.Nov.2014, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipa filma "Daj gol" pomaže Mili Radunović!

Specijalna projekcija animiranog filma „Daj gol“ biće održana u bioskopu Cineplexx Delta City u sredu, 26. novembra, sa početkom u 16 časova.
Tim povodom, sa posetiocima bioskopa družiće se ekipa filma na čelu saViktorom Savićem i Andrijom Kuzmanovićem, dok će ispred fondacije „Podrži život“ biti Sergej Trifunović.
U saradnji sa distributerskom kućom Dexin film i fondacijom „Podrži život“, u bioskopu Cineplexx Delta City organizovaće se aukcija na >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << kojoj će posetioci biti u prilici da uz svaki kupljen artikal dobiju i autograme ekipe filma. Fudbalske lopte koje je obezbedila kompanija Pertini su potpisane od strane fudbalera fudbalskih klubova „Crvena Zvezda”i Partizan.
Sav prihod od aukcije i kupljenih ulaznica za projekciju filma „Daj gol“ idu za pomoć Mili Radunović.
Više o Mili i žiro računu na koji možete direktno da uplatite pomoć pogledajte ovde:  Mala Mila - još jedno dete u Srbiji vapi za pomoć!
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PODRŽI ŽIVOT U BIOSKOPU CINEPLEXX DELTA CITY: Ekipa filma Daj gol za Milu Radunović

Izvor: NaDlanu.com, 25.Nov.2014

Specijalna projekcija animiranog filma „Daj gol“ biće održana u bioskopu Cineplexx Delta City u sredu, 26. novembra, sa početkom u 16 časova. Tim povodom, sa posetiocima bioskopa će se družiti ekipa filma na čelu sa Viktorom Savićem i Andrijom Kuzmanovićem, dok će ispred fondacije „Podrži...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.