Izvor: JUGpress.com, 22.Feb.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Hrkalović tuži Sergeja Trifunovića

BEOGRAD

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović podneće tužbu protiv predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića zbog laži koje je izneo na sinoćnjem skupu u Knjaževcu da se ona, kako je rekao, „zabavlja sa likom koji diluje drogu“, saopštio je Biro za informisanje MUP-a Srbije.

„Od Trifunovića me ništa ne iznenađuje. U odsustvu bilo kakve ideje, njegova jedina politika je vređanje žena i dece, kao i iznošenje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << skandaloznih laži. Suludo je i očekivati od ovog političara u pokušaju da sa time prestane, ali svakako ću mu dati priliku da svoje laži dokaže na sudu. Imajući u vidu posao koji trenutno obavljam, takve sramne optužbe ne smeju ostati bez sudskog epiloga“, rekla je Dijana Hrkalović, prenosi se u saopštenju.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.