Izvor: Blic, 02.Jun.2020, 17:00

"KAD JE FRKA OBIČNO PLAČE, IZVINJAVA SE ILI BEŽI" Ne stišava se bura oko Trifunovića, Kovačević ga "isprozivao", Pešić odgovara: " Ej, nemoj da ja prijavljujem..."

Opozicioni raskol ne prestaje. Fizički napad na lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića preslikao se na društvene mreže, pa tamo poprimio neslućene razmere. Poslenji u nizu je okršaj Vesne Pešić, Siniše Kovačevića na koji nem nije ostao i sam Trifunović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Grbović (PSG): Napad na Sergeja izgledao je VEOMA TUŽNO Rašković Ivić (Narodna): Niko ne TARGETIRA TRIFUNOVIĆA

Izvor: Blic, 02.Jun.2020

Izgledalo je veoma tužno. Video sam odraslu osobu, starijeg gospodina, koji zaslepljen mržnjom koja mu je podmetnuta vređa i udara čoveka, priseća se u razgovoru za "Blic" Pavle Grbović trenutka napada na lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.