Izvor: BanjalukaLive.com, 11.Mar.2013, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica: Ne želim rusko državljanstvo

Poznati režiser Emir Kusturica demantovao je pisanje ruskog sajta "Eho-planeta", koji je nedavno objavio kako on namjerava da zatraži rusko državljanstvo poput poznatog francuskog glumca Žerara Depardjea. Boraveći u Kalinjingradu sa svojim orkestrom "Zabranjeno pušenje" u subotu uveče Kusturica je rekao da uopšte ne namjerava da se odriče srpskog državljanstva i traži rusko. Kusturica je u Kalinjingradu u subotu imao veliki koncert, a dopisnik agencije Regnum ga je pitao hoće li krenuti putem Depardjea, kojeg su razljutili poreznici u Francuskoj pa je uzeo ruski pasoš. "Neću tražiti rusko državljanstvo, ali ću biti često u Rusiji, čak češće nego Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/kultura/kusturica-ne-zelim-rusko-drzavljanstvo.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emir Kusturica: Nisam tražio rusko državljanstvo!

Izvor: Svet, 11.Mar.2013

Naš poznati režiser Emir Kusturica demantovao je pisanje ruskog sajta “Eho-planeta”, koji je nedavno objavio kako on namerava da zatraži rusko državljanstvo, poput poznatog francuskog glumca Žerara Depardjea. Boraveći u Kalinjingradu sa svojim orkestrom “Zabranjeno pušenje” u subotu uveče,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.