Izvor: RTS, 25.Sep.2021, 18:14

Vladika Ćulibrk se spustio padobranom u manastir Đurđevi stupovi

Vladika pakračko-slavonski Jovan Ćulibrk spustio se padobranom u manastir Đurđevi stupovi, gde će sutra biti ustoličen vladika budimljansko nikšićki Metodije. Osim vladike Ćulibrka padobranom je skakao i pukovnik u penziji Nenad Kuzmanović.

U manastir Đurđevi stupovi stigli su i patrijarh Porfirije i mitropolit crnogorsko primorski Joanikije.
Osim vladike Ćulibrka padobranom je skakao i pukovnik u penziji Nenad Kuzmanović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Udruženja padobranski klub veterana 63. padobranske brigade.
Vladika pakračko-slavonski Jovan Ćulibrk jutros je u centru Berana, u crkvi Preobraženja Gospodnjeg služioliturgiju, uz sasluženje sveštenstva i prisustvo velikog broja vernika.
Vladika Ćulibrk je pesnik, rok kritičar, padobranac i govori tri jezika. Bavi se sakupljanjem istorijske građe u vezi sa logorom Jasenovac. Studirao je književnost. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vladika Jovan se spustio padobranom u manastir Đurđevi stupovi

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2021

Vladika pakračko-slavonski Jovan Ćulibrk spustio se padobranom u manastir Đurđevi stupovi, gde će sutra biti ustoličen vladika budimljansko-nikšićki Metodije.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.