Srbija će biti prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana, kaže poslanik vladajuće stranke

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Jul.2022, 16:50

Srbija će biti prinuđena da krene u 'denacifikaciju Balkana', kaže poslanik vladajuće stranke

Poslanik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović napisao je da mu se čini da će "Srbija biti prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana". Izraz "denacifikacija" ruske vlasti koriste kao izgovor za invaziju na Ukrajinu. "Sve mi se čini da će Srbija biti prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana. Voleo bih da grešim", napisao je Đukanović na Tviteru (Twitter). Nakon negativnih reakcija na toj mreži, Đukanović je naveo da je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladimir Đukanović: Čini se da će Srbija biti prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana

Izvor: Radio 021, 31.Jul.2022

Funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović napisao je na svom Tviter nalogu da mu se čini da će Srbija biti "prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.