Izvor: Danas, 01.Avg.2022, 10:11

„Napravio sam problem Vučuću“: Đukanović se izvino zbog Tvita o denacifikaciji Balkana

Vladimir Đukanović, poslanik SNS, sinoć se izvinio javnosti, a nakon tvita da mu se “čini da će Srbija biti prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana”. On je naveo da je bio “strašno neodgovorna osoba, da je tvit napisao “više u šali onako”, te da je napravio ogroman problem Aleksandru Vučiću i svojoj zemlji.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Đukino baljezganje stiglo i do Njujork tajmsa: Izvini Aco, omaklo mi se (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 01.Avg.2022

O jučerašnjim iincidentima na Kosovu i Metohiji izvestio je i Njujork tajms, ali se u njemu pominje i tvit advokata i člana Srpske napredne stranke (SNS) Vladimira Đukanovića o „denacifikaciji Balkana“.. „Sve mi se čini da će Srbija biti prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana“, napisao...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.