Skandal na Evroviziji: Nastup Crne Gore bio pod znakom pitanja zbog šale predstavnika

Izvor: BKTV News, 10.Maj.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na Evroviziji: Nastup Crne Gore bio pod znakom pitanja zbog ''šale'' predstavnika

Neumesno!

Nastup crnogorskog predstavnika Vanje Radovanovića u večerašnjem drugom polufinalu Evrovizije bio je pod znakom je pitanja nakon što je ispričao neumesnu šalu koja je izazvala lavinu kritika na njegov račun i zahteve za njegovu diskvalifikaciju na ovom takmičenju.

"Da li znate šta slepa i gluva deca dobijaju za Božić? Rak", ispričao je Radovanović "šalu" na zahtev novinara.

Ta njegova izjava je, kako prenosi "Alo", mnoge razljutila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i izazvala lavinu osuda na društvenim mrežama.

"Skandalozno", "očajnicki potez", "neverovatno", neke su od poruka koje se mogu pronaći ispod videa koji se naširoko komentariše na internetu.

Predstavnik Crne Gore bi večeras u Portugalu trebalo da nastupi pod rednim brojem 16.

Koordinator programa ljudskih prava u Građanskoj alijansi i član saveta RTCG Milan Radović predložio je menadžmentu RTCG-a da "odmah i bez odlaganja" otkaže nastup i diskvalifikuje Radovanovića, te naveo da je zatečen ovakvom vrstom šale, a sa njegovim predlogom saglasna je i članica Saveta RTCG Dragana Tripković, prenose tamošnji mediji.

RTCG prenosi da se Radovanović u međuvremenu izvinio, rekavši da nije imao namkeru da bilo koga uvredi.

I sam je priznao da je šala bila neukusna i neumesna.

Najiskrenije se izvinjavam svima koje sam uvrijedio svojom lošom interpretacijom neumjesne šale @rickygervais.

Dobro znam kako je izgubiti nekoga od raka i znam da nije bilo ni vrijeme, ni mjesto za to. Praštajte.

"Najiskrenije se izvinjavam svima koje sam uvredio svojom lošom interpretacijom neumesne šale. Dobro znam kako je izgubiti nekoga od raka i znam da nije bilo ni vreme, ni mesto za to. Praštajte", napisao je on na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorski predstavnik na udaru javnosti zbog neslane šale o bolesnoj deci

Izvor: Tracara.com, 11.Maj.2018, 11:22

Crna Gora nije prosla u finale evrovision.tv Pre nego što je počelo drugo polufinale Evrovizije, predstavnici su imali konferenciju za štampu. Tom prilikom je nastao pravi skandal zbog neslane šale koju je crnogorski pevač Vanja Radovanović ispričao. ”Da li znate šta slepa i gluva deca dobijaju...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.