Jedna osoba preminula, troje ranjeno u napadu na Unverzitetu Hajdelberg u Njemačkoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jan.2022, 17:16

Jedna osoba preminula, troje ranjeno u napadu na Unverzitetu Hajdelberg u Njemačkoj

Napad na Univerzitetu Hajdelberg u Njemačkoj tokom kojeg je jedna osoba ubijena, a još troje ranjeno bio je 18-godišnji student biologije koji je nakon napada izvršio samoubistvo.  Šef policije Manneheima Siegfried Kollmar rekao je da je napadač pronađen sa 100 rezervnih metaka u rusaku. Policija vjeruje da je djelovao sam. Policija je pretražila njegov dom u Manneheimu, na jugozapadu Njemačke, ali je prerano za otkrivanje motiva rekao je državi tužilac.  Napadač je u inostranstvu kupio...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

OVIM ORUŽJEM JE NAPADAČ REŠETAO LJUDE PO UNIVERZITETU U HAJDELBERGU: Ima teško ranjenih u napadu u amfiteatru Nemačkoj! (FOTO)

Izvor: Kurir, 24.Jan.2022

Naoružani napadač je danas ranio četiri osobe, od kojih neke teško, tokom predavanja na univerzitetu u Hajdelbergu, saopštila je nemačka policija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.