Novu seriju Dragana Bjelogrlića režira Nikola Đuričko!

Izvor: Story, 12.Jul.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novu seriju Dragana Bjelogrlića režira Nikola Đuričko!

Još dok je radio “Senke nad Balkanom”, Dragan Bjelogrlić je “zahuktavao” novu priču – onu o prijateljstvu Srbina i Hrvata, ljubavi prema košarci i drugim šansama koje svako u životu zaslužuje. Reč je o seriji “Žigosanu u reketu” koja će se sastojati od 45 epizoda i unakrsno pratiti mnogobrojne “svakodnevne” ljude i njihove probleme, dok ... The post Novu seriju Dragana Bjelogrlića režira Nikola Đuričko! appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Vraća se na male ekrane: Aleksandar Radojičić dobio ulogu u novoj seriji

Izvor: Tracara.com, 12.Jul.2018

Na oduševljenje ženske populacije, omiljeni glumac Aleksandar Radojičić se vraća na male ekrane i to u novoj seriji Dragana Bjelogrlića. Još dok je radio Senke nad Balkanom, Dragan Bjelogrlić je ‘zahuktavao’ novu priču – onu o prijateljstvu Srbina i Hrvata, ljubavi prema košarci i...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.