EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SEVERININOG I IGOROVOG VENČANJA: Pogledajte kako su izgledali mladenci nakon izgovorenog da!

Izvor: Story, 22.Nov.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SEVERININOG I IGOROVOG VENČANJA: Pogledajte kako su izgledali mladenci nakon izgovorenog da!

Severina i Igor Kojić danas su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, a portal Story.rs donosi vam ekskluzivne fotografije sa venčanja decenije!

Severina i Igor Kojić, foto: Story

Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković svom izabraniku Igoru Kojiću danas je izgovorila sudbonosno da na glamuroznoj ceremoniji, na koju je jedino Story imao prilike da zaviri.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) SEVE OD SADA KOJIĆ: Pogledajte fotografije sa ceremonije venčanja!

Izvor: Kurir, 22.Nov.2015

Severina Vučković i Igor Kojić danas su se upisali u knjigu venčanih, a sudbonosno da izgovorili su pred preko 600 zvanica...Mladenci su se zavetovali na večnu ljubav, a Seve će od sada nositi prezime Kojić...Venčanju je prisustvovao i pevačicin sin koji je uz majku bio i tokom potpisivanja...Nakon...

Nastavak na Kurir...

Vjenčali se Severina i Igor (foto/video)

Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Nov.2015

Pjevačica je u nedjelju oko 17 časova izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Igoru Kojiću. Pred više od 600 zvanica, Severina i Igor Kojić, pred velikim broje poznatih ličnosti, prijatelja i rodibine zaklelili su se na vječnu ljubav. Severina je blistala u dugoj bijeloj vjenčanici, dok je...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.