Bivši ljubavnik princeze Dajane prodaje njena tajna pisma!

Izvor: Story, 09.Nov.2015, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši ljubavnik princeze Dajane prodaje njena tajna pisma!

Pokojna princeza od Velsa bivšem oficiru britanske vojske pisala je kako se oseća prazno dok nije s njim, slala mu je poklone i dogovarala tajne susrete, a sve je završavala poljupcima.

Princeza Dajana, foto: Profimedia

Pedesetsedmogodišnji Džejms Hjuit, koji je pet godina bio u tajnoj vezi s Dajanom dok je ona bila u braku s princom Čarlsom, na američkom tržištu prodaje osam pisama i 26 razglednica koje mu je poslala pokojna princeza.

Šuška >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se da Džejms to radi samo da bi napakostio kraljevskoj porodici, s kojom nikad nije bio u dobrim odnosima.

Ledi Dajana: Krvavi trag britanske krune

- Hvala ti na čarapama koje si mi poslao za Božić. Zbog tebe na licu stalno imam onaj blesavi osmeh i više se ni ne trudim da ga sakrijem. Iz temelja si mi promenio život - pisala mu je Dajana.


Nakon tri decenije: Objavljene fotografije venčanja princeze Dajane i princa Čarlsa (FOTO)


Dajana i Hjuit upoznali su se 1986. godine kada ga je angažovala kao instruktora jahanja. Bivši oficir devedesetih godina hvalio se da ima oko 60 pisama, za koje je tražio deset miliona dolara, a sad će ih dati onome ko ponudi najveću sumu novca.

Princeza Dajana i princ Čarls imali i ćerku?!

Džejmsu se u pismima navodno obraćao i tada petogodišnji princ Vilijam, međutim, ta pisma nijedne novine ne žele da objave iz poštovanja prema princu.

Izvor: 24sata.hr
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Beskrupulozni ljubavnik princeze Dajane: Prodaje njenu intimu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Nov.2015, 08:53

Pokojna princeza od Velsa Dajana bivšem oficiru britanske vojske pisala je kako se osjeća prazno dok nije s njim, slala mu je poklone i dogovarala tajne susrete, a sve je završavala poljupcima...Džejms Hjuit (57), koji je pet godina bio u tajnoj vezi s Dajanom, dok je ona bila u braku s princom Čarlsom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.