SPS o snimcima Mladića: Zlonameran Potez

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS o snimcima Mladića: Zlonameran Potez

BEOGRAD - Portparol Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević ocenio je danas da je objavljivanje snimaka haškog optuženika Ratka Mladića, koje je Srbija predala Haškom tribunalu, zlonameran potez sa ciljem zaustavljanja Srbije na putu evropskih integracija.

Milićević je na konferenciji za novinare rekao da, bez obzira šta ova stranka politički mislila o Tribunalu, Srbija mora da završi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << proces saradnje kako ne bi bila ucenjena.

Urednik političkog magazina "60 minuta" na televiziji Federacije BiH (FTV) Bakir Hadžiomerović, negirao je tvrdnje iz Beograda da su svi snimci Ratka Mladića, koji su emitovani u toj emisiji, stari najmanje osam godina.

"Na snimcima su i njegova unuka rođena 2001, a i unuk koji je rođen 2006. godine. Takođe, na snimku guslarskog posela vidi se devojčica, već odrasla, kako mu seda u krilo, a reč je o njegovoj unuci... Stoga je nemoguće da su snimci stariji od osam godina", rekao je Hadžiomerović sarajevskim medijima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.