Zdravstveno osiguranje i bez doprinosa

Izvor: NaDlanu.com, 13.Feb.2012, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravstveno osiguranje i bez doprinosa

BEOGRAD, 13. februara 2012. (Beta) - Radnici kojima zbog neuplaćenih doprinosa nisu overene zdravstvene knjižice, odlukom Vlade Srbije moći će narednih šest meseci da imaju zdravstveno osiguranje, najavio je u ponedeljak ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić.

BEOGRAD, 13. februara 2012. (Beta) - Radnici kojima zbog neuplaćenih doprinosa nisu overene zdravstvene knjižice, odlukom Vlade Srbije moći >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << će narednih šest meseci da imaju zdravstveno osiguranje, najavio je u ponedeljak ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić."Odluka treba da bude prosledjena Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje, a nakon toga i operacionalizovana", kazao je Ljajić agenciji Beta.On je naveo da je odluka za koju se pretpostavlja da će se odnositi na više od 100.000 zaposlenih doneta na telefonskoj sednici Vlade prošle nedelje.U Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje agenciji Beta je rečeno da takva odluka još zvanično nije stigla i da će o načinu za njeno sprovodjenje obavestiti javnost čim je dobiju.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.