Dogovorena koalicija SDP-SDA – Ugljanin postao Ljajićev sluga

Izvor: SandzakPress.net, 20.Dec.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovorena koalicija SDP-SDA – Ugljanin postao Ljajićev sluga

Novi Pazar – Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka i Sandžačka demokratska partija (SDP) potpisaće u utorak Deklaraciju o strateškom partnerstvu i koaliciju na svim nivoima vlasti, saznaje bedem.rs. Politika Muamera Zukorlića je konačno spojila Ljajića i Ugljanina i natjerala Ugljanina da svoju politiku potčini Rasimu Ljajića, gazeći na sve sto je govorio i za šta se zalagao u prošlosti. Sulejman Ugljanin ce podržati Rasima Ljajića na predstojećim predsjedničkim izborima u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

POMIRENJE Ljajić i Ugljanin potpisali deklaraciju o strateškom partnerstvu

Izvor: Blic, 20.Dec.2016

Stranka demokratske akcije Sandžaka Sulejmana Ugljanina i Socijaldemokratska partija Rasima Ljajića potpisale su danas u Novom Pazaru Deklaraciju o strateškom partnerstvu, a ključni cilj ovog sporazuma je puna politička i društvena stabilnost u tom regionu i podrazumeva smanjenje tenzija i podela...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.