Izvor: EMportal, 19.Nov.2010, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavle Petrović: Pare od Telekoma mogu biti potrošene kao 1997.

Postoji realna opasnost da se u 2011. pare od prodaje Telekoma Srbija iskoriste za pokriće budžetskog deficita, umesto da se one usmere na investicije, ili možda još bolje za otplatu dela spoljnog duga. Tim pre što sada počinju da rastu kamate na dug Londonskom klubu poverilaca, izjavio je za novi broj Ekonom:east magazina profesor Ekonomskog fakulteta Pavle Petrović, jedan od autora novog modela rasta i urednik "Kvartalnog monitora".
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na EMportal...






Povezane vesti

Pare od Telekoma usmjeriti na investicije

Izvor: Capital.ba, 19.Nov.2010

BEOGRAD, Postoji realna opasnost da se u 2011. pare od prodaje Telekoma Srbija iskoriste za pokriće budžetskog deficita, umjesto da se one usmjere na investicije, ili možda još bolje za otplatu dijela spoljnog duga. Tim prije što sada počinju da rastu kamate na dug Londonskom klubu povjerilaca,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.