Aleksandar Martinović preuzeo dužnost ministra poljoprivrede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2024, 15:32

Aleksandar Martinović preuzeo dužnost ministra poljoprivrede

Aleksandar Martinović preuzeo je danas dužnost ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede od dosadašnje ministarke Jelene Tanasković.
Kako se navodi u saopštenju Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Tanasković je ministra Martinovića upoznala sa dosadašnjim aktivnostima i rezultatima koje je ovo ministarstvo postiglo tokom njenog mandata.
Dodaje se da je Tanasković, Martinovića upoznala i sa obavezama koje očekuju novog ministra i zaposlene, kako bi se ostvario kontinuitet u radu i poželela mu uspeh u obavljanju ove važne funkcije.
U saopštenju se naglašava da je Martinović poručio da će Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede svojim merama i u budućem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Aleksandar Martinović preuzeo dužnost ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede

Izvor: Danas, 07.Maj.2024

Novoizabrani ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Martinović preuzeo je danas dužnost od dosadašnje ministarke Jelene Tanasković.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.