SLAVLJE U KRALJEVSKOJ PORODICI: Događaj zbog kojeg su se svi UJEDINILI nakon skandala kod Opre

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2022, 13:50

SLAVLJE U KRALJEVSKOJ PORODICI: Događaj zbog kojeg su se svi UJEDINILI nakon skandala kod Opre

Situacija se, tako deluje, smiruje...

Princeza Lilibet Dajana danas slavi prvi rođendan na farmi svojih roditelja Frogmor u Velikoj Britaniji. Članovi kraljevske porodice već su uputili mladoj princezi javnu čestitku, a proslavi će pored roditelja devojčice Megan Markl i princa Harija, prisustvovati i Kamila i princ Čarls.

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl prvi putu su malu Lilibet upoznali sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraljicom Elizabetom, za vreme zatvrorene proslave njenog jubileja, 70. godina vladavine.

Roditelji princeze njen identite čuvaju u strogoj tajnosti, tako da za ovih godinu dana sem jedne zajedničke fotografije nije bilo novih, tako da javnost nema predstavu o tome kako Lilibet izgleda.

Kraljičin frizer je, međutim, otkirio da je imao priliku da vidi malu princezu, za koju kaže da je prelepa, dok je za njenog brata Arčija rekao da je dete sa veoma lepim manirima.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.