RAZVODE SE MEGAN I PRINC HARI!? Najbliži prijatelj pokojne princeze Dajane otkrio uznemirujuće detalje iz života para

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 21:04

RAZVODE SE MEGAN I PRINC HARI!? Najbliži prijatelj pokojne princeze Dajane otkrio uznemirujuće detalje iz života para

Iako u javnosti važe za skladan i zaljubljen par, mnogi misle da je to samo maska iza koje se kriju ozbiljni problemi.

Od kada su napustili kraljevsku porodicu, princ Hari i Megan Markl su u centru pažnje. U javnosti važe za buntovnički par koji mnogi podržavaju i obožavaju.

Megan i Hari su čak snimili i dokumentarni film u produkciji Netfliksa, gde su svi imali prilike da vide koliko princ voli i koliko je posvećen svojoj ženi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Međutim, iako u javnosti važe za skladan i zaljubljen par, mnogi misle da je to samo maska iza koje se kriju ozbiljni problemi. Među njima je i jedna osoba veoma bliska kraljevskoj porodici. 

Pol Barel, nekadašnji batler princeze Dajane, tvrdi da Hari nikako nije srećan sa Megan, te da ostaje sa njom u braku samo zbog dece. 

"Da li sam ja jedina osoba u Velikoj Britaniji koja uviđa da je Hari konačno shvatio istinu? Da je opčinjen njenom lepotom ili tako nečim? Jer svi to znamo, ali on to ne vidi", rekao je Barel.

Barelove tvrdnje svi su shvatili vrlo ozbiljno, budući da je kao Dajanin batler uvažavao veliko poverenje i uvažavanje porodice. Poznajući Harija od malih nogu, on vrlo dobro zna da princ želi da izbegne razvod, jer je i sam dete iz rasturenog braka. Sa druge strane, Hari oseća da mora da zaštiti Megan, čija ga pozicija u javnosti neodoljivo podseća na majčinu, te oseća odgovornost prema njoj.

Znajući za nežan odnos majke i sina i koliko je sin patio za majkom, Barel kaže:

"Lično poznajem Harija i mislim da je oduvek želeo da bude otac, da ima decu, mislim da je trenutno prerano da dođe do razdvajanja njegove porodice. Mislim da želi da ostane tu kako bi video kako mu deca rastu, jer ako bi sada napustio brak, izgubio bi svoju decu jer zna da bi ih ona zadržala u Americi i on ih ne bi viđao. Zbog svega toga, mislim da će Hari pokušati da se drži programa dokle god bude mogao. Neizbežno je da dođe do kraha u ovom braku jer znamo da sa velikom kritikom, svetskom slavom i prisustvom u štampi dolazi veliki pritisak i ovaj par će imati veliki pritisak na svojim leđima" ispričao je i zaključio:

"Ja lično ne želim da ponovo vidim Harija nesrećnog, video sam već previše suza, želim da bude veoma srećan, želim da vidim kako on i njegova porodica napreduju, ali znate, postoji neka pritajena sumnja u meni".

On nije jedini koji tako misli, fanovi kraljevske porodice su primetili da je Hari pre Megan bio srećniji i da se to vidi na fotografijama na kojima je uvek bio nasmejan. Bio je uvek okružen porodicom sa kojom je održavao dobre odnose i bez problema je obavljao svoje kraljevske dužnosti. Međutim, od kako je sa njom, vidno je uvek neraspoložen i tužan.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.