PRIČA MEGAN I HARI KAO ČARLS I DAJANA? Intervju iz kraljevske porodice izazvao BURNE REAKCIJE javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 11:17

PRIČA MEGAN I HARI KAO ČARLS I DAJANA? Intervju iz kraljevske porodice izazvao BURNE REAKCIJE javnosti

Otkako se princeza Dajana oglasila u javnosti 1995. godine i otkrila detalje o propalom braku sa princom Čarlsom, nijedan intervju člana kraljevske porodice nije privukao ovoliku pažnju.

Dugo čekani intervju princa Harija u emisiji američke voditelje Opre Vinfri biće emitovan večeras, a jedan od članova kraljevske porodice je nazvao "toksičnom" atmosferu između princa Harija i njegove supruge Megan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Markl, sa jedne strane, i britanske monarhije sa druge strane.

Otkako se princeza Dajana oglasila u javnosti 1995. godine i otkrila detalje o propalom braku sa princom Čarlsom, nijedan intervju člana kraljevske porodice nije privukao ovoliku pažnju, ocenio je Rojters.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa će objasniti zbog čega su napustili Veliku Britaniju i došli u Kaliforniju da započnu novi život.

- Spremna sam da pričam - rekla je Megan, bivša američka glumica, Opri Vinfri u isečku iz emisije koja će biti emitovana na CBS televiziji, dodavši da će joj biti olakšanje da da intervju.

U drugoj najavi emisije, Megan je optužila Bakingemsku palatu za diskriminišuće laži o njoj i Hariju, rekavši da neće ostati bez odgovora.

Neki stručnjaci kažu da bi intervju mogao da nanese štetu kraljevskoj porodici, kao što se to dešavalo u vreme razlaza Čarlsa i Dajane.

- Intervju je neka vrsta osvete. Ljudi mogu da povežu intervju sa konstantnim obostranim napadima Čarlsa i Dajane koji su bili štetni za monarhiju devedesetih godina - ocenio je poznavalac prilika u kraljevskoj porodici Ričard Ficvilijams za Rojters.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nesloga u kraljevskoj porodici pred emitovanje Oprinog intervju sa Harijem i Megan

Izvor: VOA, 07.Mar.2021

Britanska kraljevska porodica sprema se za nova otkrića i izjave princa Harija i njegove supruge, Amerikanke Megan Markl, a nedelja prekooeanskog spora i optužbi dostići će vrhunac večerašnjim emitovanjem intervjua koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri. Dvočasovni razgovor sa američkom kraljicom...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.