KRALJEVSKI PAR ODLUČIO: Ćerki će ime dati po princezi Dajani!

Izvor: Kurir, 29.Sep.2014, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJEVSKI PAR ODLUČIO: Ćerki će ime dati po princezi Dajani!

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton nisu iznenađeni time što će dobiti drugo dete jer su to i planirali.

Vojvotkinja od Kembridža je u devetoj nedelji trudnoće i opet, kao i u prvoj, ima probleme s mučninama, ali je odbila da ostane u bolnici i rešena je da trudnoću održava kod kuće.

Kejt Midlton i princ Vilijam svoje drugo dete će, ako bude devojčica, nazvati po princezi Dajani, Vilijamovoj majci.

Izvor blizak paru otkrio je da je kraljevski >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << par izabrao je to ime još kada je bila trudna sa prvim detetom. Princ na taj način želi svojoj pokojnoj majci oda počast. Dajana je poginula u saobraćajnoj nesreći 1997. godine.

Vilijam i Kejt imaju sinčića Džordža. A Kejt bi drugo dete trebalo da rodi početkom januara. Vojvotkinja od Cambridgea i u drugoj trudnoći ima jake mučnine zbog kojih mora mirovati.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ČAST LEJDI DI: Vilijam i Kejt će ćerki dati ime Dajana

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2014

Kejt Midlton i princ Vilijam svoje drugo dete će, ako bude devojčica, nazvati po princezi Dajani, Vilijamovoj majci.  Vojvotkinja od Kembridža je u devetoj nedelji trudnoće i opet, kao i u prvoj, ima probleme s mučninama, ali je odbila da ostane u bolnici i rešena je da trudnoću održava kod...

Nastavak na Telegraf.rs...

Kraljevski par odlučio koje ime će dati svom detetu ukoliko bude devojčica

Izvor: Story, 29.Sep.2014

Kejt Midlton i britanski princ Vilijam očekuju drugo dete, a ukoliko bude devojčica, oni su odlučili koje ime će joj dati...Britanski princ Vilijam i njegova supruga, vojvotkinja Kejt Midlton očekuju prinovu u kraljevskoj porodici, a bliski izvori navode da će ukoliko bude devojčica oni odati...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.