Ako Midlton rodi djevojčicu, zvaće se po princezi Diani

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2014, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako Midlton rodi djevojčicu, zvaće se po princezi Diani

Princ Viliam i Kejt Midlton svoje će drugo dijete, ako bude djevojčica, nazvati po njegovoj pokojnoj majci, kažu bliski izvori.

Ime Diana odabrali su prije nego što je vojvotkinja prvi put zatrudnjela. Viliam bi time želio odati počast svojoj voljenoj majci, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 1997. godine.

Dijete bi se trebalo roditi početkom iduće godine, a Kate i u ovoj trudnoći ima jake mučnine zbog kojih mora mirovati, piše 24 sata.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRALJEVSKI PAR ODLUČIO: Ćerki će ime dati po princezi Dajani!

Izvor: Kurir, 29.Sep.2014

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton nisu iznenađeni time što će dobiti drugo dete jer su to i planirali...Vojvotkinja od Kembridža je u devetoj nedelji trudnoće i opet, kao i u prvoj, ima probleme s mučninama, ali je odbila da ostane u bolnici i rešena je da trudnoću održava kod kuće...Kejt...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.