Hari i Vilijam imali tajni sastanak sa batlerom princeze Dajane: Ona bi to očajnički želela

Izvor: B92, 31.Maj.2023, 13:48

Hari i Vilijam imali tajni sastanak sa batlerom princeze Dajane: "Ona bi to očajnički želela"

Kraljevska porodica je oduvek privlačila pažnju javnosti najviše intrigama i skandalima koje su neki njeni članovi izazivali.

Odnosi u kraljevskoj porodici su se dodatno zakomplikovali nakon što je princ Hari objavio svoje memoare.

On je u knjizi Spare (Rezerva) izneo brojne detalje koji su razbesneli javnost, a otkrio je i kako je sa bratom imao fizički sukob.

Međutim, kako otkriva bliski izvor za The Sun, braća su pre šest godina imali tajni sastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa batlerom princeze Dajane, kako bi saznali detalje njenog života koji su ih interesovali.

Pol Barel, Dajanin batler, znao je sve o njoj i njenom novom partneru Dodiju Al Fajedu, a Vilijam i Hari su želeli da saznaju sve od čoveka koji je bio upućen, s obzirom na to da su im informacije u kraljevskoj porodici uvek bile ograničene.

Sve ovo se dešavalo pre nego što je Hari zaprosio Megan Markl, a sa batlerom su se dogovorili da razgovor ostane u tajnosti.

Inače, Pol Barel je i ranije govorio kako želi "da ujedini zaraćenu braću jer je to ono što bi Dajana očajnički htela".

Podsetimo, princeza Dajana je tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći u Parizu, 31. avgusta 1997. godine, a tada je sa njom život izgubio i njen ljubavnik Dodi Al Fajed.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RAZVODE SE MEGAN I PRINC HARI!? Najbliži prijatelj pokojne princeze Dajane otkrio uznemirujuće detalje iz života para

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023

Iako u javnosti važe za skladan i zaljubljen par, mnogi misle da je to samo maska iza koje se kriju ozbiljni problemi...Od kada su napustili kraljevsku porodicu, princ Hari i Megan Markl su u centru pažnje. U javnosti važe za buntovnički par koji mnogi podržavaju i obožavaju...Megan i Hari su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.