Dve decenije su bez nje: Prinčevi Vilijam i Hari podižu spomenik svojoj majci – princezi Dajani (video)

Izvor: Svet, 20.Mar.2017, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve decenije su bez nje: Prinčevi Vilijam i Hari podižu spomenik svojoj majci – princezi Dajani (video)

Na inicijativu prinčeva Vilijama i Harija, ove godine u delu parka Kensington palate dostupnom javnosti u Londonu biće postavljen spomenik njihovoj majci – princezi Dajani. Još uvek nije poznato kom skulptoru će biti poverena izrada statue za koju su sinovi rekli da bi trebalo da materijalizuje sećanje na princezu britanskog dvora, koja je preminula od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći 31. avgusta 1997. godine.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana,   Dvor

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dve decenije bez nje: Prinčevi Vilijam i Hari podižu spomenik princezi Dajani! VIDEO

Izvor: Svet plus, 21.Mar.2017, 17:31

Prinčevi Vilijam i Hari pokrenuli su inicijativu da se u delu parka Kengsington palate dostupnom javnosti u Londonu postavi spomenik njihovoj majci princezi Dajani,..Iako još uvek nije poznato ko će uraditi skulpturu, sinovi princeze Dajane ćeke da ona materijalizuje sećanje na "narodnu princezu"...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.