Živković: Proevropska opozicija mora na predsedničke izbore sa zajedničkim kandidatom

Izvor: Večernje novosti, 08.Okt.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Proevropska opozicija mora na predsedničke izbore sa zajedničkim kandidatom

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je danas da "proevropska i prodemokratska opozicija" moraju na predstojeće predsedničke izbore da izađe sa zajedničkim kandidatom Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je danas da "proevropska i prodemokratska opozicija" moraju na predstojeće predsedničke izbore da izađe sa zajedničkim kandidatom. "To je naša obaveza. Predsednički izbori >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su prilika da se Srbija ponovo vrati na pravi put. Sve velike promene počinjale su promenom presednika, a sve naše razlike ne bi trebalo da budu tolike da nas spreče da to odradimo", rekao je Živković novinarima u Beogradu. O boravku Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića u Nišu, Živković je kazao da je potpuno nepristojno vređati građane tako što će im reći da dolaze u Niš da bi im bili bliži. "Mislim da je to pokušaj da se ona serija Monti Pajton oživi na srpskom nivou i to će biti tragikomičan događaj", rekao je on. Tokom boravka Vlade Srbije u Nišu će biti održan niz foruma, biće prijema građana i delegacija. Između ostalih premijer će primiti i predstavnike radnika kojima nisu isplaćene zarade.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Živković: Opozicija mora da izađe sa jednim kandidatom

Izvor: RTS, 08.Okt.2016

Sve velike promene u Srbiji su počinjale promenom predsednika, a predsednički izbori sledeće godine su prilika da se Srbija vrati na pravi put, izjavio je predsednik Nove stranke Zoran Živković i naglasio da proevropska i prodemokratska opozicija mora da izađe sa jednim kandidatom. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.