Živković: Proevropska opozicija mora na predsedničke izbore sa zajedničkim kandidatom

Beta

08. 10. 2016. u 14:49

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je danas da "proevropska i prodemokratska opozicija" moraju na predstojeće predsedničke izbore da izađe sa zajedničkim kandidatom

Живковић: Проевропска опозиција мора на председничке изборе са заједничким кандидатом

Zoran Živković

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je danas da "proevropska i prodemokratska opozicija" moraju na predstojeće predsedničke izbore da izađe sa zajedničkim kandidatom.

"To je naša obaveza. Predsednički izbori su prilika da se Srbija ponovo vrati na pravi put. Sve velike promene počinjale su promenom presednika, a sve naše razlike ne bi trebalo da budu tolike da nas spreče da to odradimo", rekao je Živković novinarima u Beogradu.

O boravku Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića u Nišu, Živković je kazao da je potpuno nepristojno vređati građane tako što će im reći da dolaze u Niš da bi im bili bliži.

"Mislim da je to pokušaj da se ona serija Monti Pajton oživi na srpskom nivou i to će biti tragikomičan događaj", rekao je on.

Tokom boravka Vlade Srbije u Nišu će biti održan niz foruma, biće prijema građana i delegacija. Između ostalih premijer će primiti i predstavnike radnika kojima nisu isplaćene zarade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Suprotno od rajha

08.10.2016. 15:02

Moramo da okrenemo nasa prava 180 stepeni da, da oni koji favorizuju kriminalce a kriminalizuju gazde, se kazne, zasluzenom kaznom, i tek onda dobijamo temelj za prvnu drzavu, i politiku i politicare koji daju za narod.

jovandeka

08.10.2016. 15:15

Ovaj se napaja na istom utikaču,kao i vučić:Šta vam je ljudi,kakva proevropska opozicija.Nije zaživila ni ova obična gedžovanska srpska,a ta provropska ne verujem da će ikada,jer će se dotle EU dva puta raspasti.I još zajednički kandidat.U Srbiji se u okviru jedne partije ne mogu dogovoriti ko će biti kandidat,a kamo li u okviru neke napabirčene opozicije.

Razocarani

08.10.2016. 17:48

Proevropska rec je istrosena i pohabana. Ispade da su neki politicari kao proevropski jer su za Evropu, a drugi nisu za ovakvu Evropu i nisu ni proevropski.Smesno.Mi smo valjda u Evropi, gde bo drugo bili. Ali sta kazu ti evropljani jesu li za Evropu koja nam uzima Kosovo i Metohiju. Gradjani sigurno nisu bez obzira da li su na strani pozicije ili opozicije.

Ataševac

08.10.2016. 18:58

neznam iz kojeg je filma ovaj lik.niti ga ko pitabista,niti kome treba.kao kamencic u cipeli.

Steva

08.10.2016. 19:21

Ovaj lik bi hteo ponovo da se formira DOS i ponovi 2000-dita. Mozda i hoce ako cika Soros ponovo odresi kesu i poziva pojedince u Segedin.

zaliv.co

08.10.2016. 23:00

Kad vas vidim sve mi jasno! Niste vi nista bolji od ovih sada, sve poslusnici od 2000god....jadna ova zemlja kad nema ko da je vodi!

Гоца СЗ

09.10.2016. 23:02

Каква је то опозиција ако је "проевропска" као СНС? Најбоље да са њима имате заједничког кандидата.

p

10.10.2016. 11:20

ne postoji nikakva opozicija samo narod na izdisaju, a rec "proevropska" mi se gadi vec godinama, valjda ce i tome doci kraj, samo ne znam kako, sam da izadjem na ulicu i da lupam u lonac ili serpu, to nece probuditi zombije oko mene, ili ce ih probuditi pa ce me juriti da me pozderu, jer su gladni, tako da mislim da je ipak najbolje da se iselim odavde i zaboravim ovu geografiju