Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2020, 13:43

Ako je podigao Holandiju, možda može i Barsu: Kuman treći kandidat za klupu Katalonaca

Na Nou Kampu se premišljaju

Tri kandidata za novog šefa stručnog štaba Barselone. Niko na svetu nema dilemu da je Kike Setjen završio misiju debaklom od Bajerna, kao i da je Kataloncinma potrebna sveža krv na svim nivoima. Kako predsednički izbori neće skorije, jasno je da će aktuelno rukovodstvo na čelu sa Đozepom Bartomeuom birati naredno rešenje na klupi, s tim što se posle Maurisija Poketina i Ćavija Ernandeza sve glasnije pominje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<Ronald Kuman.

Informaciju je u etar plasirao Mundo deportivo, objašnjavajući kako bivši strateg Totenhema nije baš toliko popularan na Nou Kampu, s obzirom da je igrao za gradskog rivala Espanjol i smanjio šanse davnašnjom izjavom „pre bih radio na farmi u Argentini nego vodio Barselonu“, a da se Ćavi preko nišana gleda sa prvim čovekom kluba, već ga je nekoliko puta „odjavio“, te čak i da Bartomeu pokuša još jednom izvesno bi čuo „ne“, što stavlja Holanđanina na pol-poziciju.

Dodaje Mundo da u klubu postoji saglasje kako je Ronald Kuman osoba spremna da se uhvati u koštac s problemima i da bi autoritetom i poznavanjem prilika u Barseloni mogao da sredi svlačionicu. Kao velika prednost mu se navodi što je bio njen igrač šest godina. Posebno su Katalonci impresionirani kako je reprezentaciju Holandije od posrnulog giganta svetskog fudbala uzdigao na visok nivo, sposoban za takmičenje sa najboljima i smatraju da bi isto mogao da ponovi sa Barsom.

Engima je, međutim, što je imao i ne baš pohvalne mandate na klupama Valensije i Evertona. Vodio je još Vitese, Ajaks, Benfiku, AZ, Fajenord i Sautempton. Pristojna biografija. Jedino što Barsa posle lutanja sa Ernestom Valverdeom i Kikeom Setijenom nema pravo na grešku.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ova odluka se čekala u Barsi, trka može da počne, a favorit je već stigao! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020, 00:30

Informacije na ''Kamp Nou'' brzo smenjuju jedna drugu...Odmah posle blamaže protiv Bajerna (2:8) u Lisabonu, postalo je jasno da je Kike Setijen završio svoju ulogu na klupi Barselone i samo se čekalo da se to i zvanično potvrdi...Kasno večeras, prvi čovek Barselone Žozep Bertomeu je to i potvrdio....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.